AED-spaarpot

Met ‘Hart voor iedereen’ trekt Bas met een groep reanimatietrainers het land in. Per ‘Hart voor iedereen’-event wordt er € 750,= gestort in de AED-spaarpot. Als er tijdens deze bijeenkomst meerdere groepen worden getraind gaat er per extra groep nog eens € 50,= in de spaarpot.

Deelnemers aan ‘Hart voor iedereen’ kunnen ook tegen gunstige condities een AED inclusief training aanschaffen. Om zelf te gebruiken of om te schenken aan bijvoorbeeld een buurthuis, school of  vereniging.

Schenken AED + reanimatietraining

Na twee ‘Hart voor iedereen’-events is er voldoende geld in de spaarpot en kan ‘Hart voor iedereen’ een AED inclusief reanimatietraining schenken. Verenigingen of clubs kunnen zich daarvoor aanmelden en gemotiveerd aangeven waarom ze in aanmerking zouden moeten komen. Bas maakt hieruit een selectie.

Bij de start van ‘Hart voor iedereen’ krijgt Bas de eerste AED inclusief reanimatietraining ter beschikking gesteld door zijn hartsvrienden Medizon/Defibtech en Veiligheidspiramide.

Medizon Defibtech View AED

De Lifeline View AED is voorzien van een interactief en fullcolour display dat de gebruiker met behulp van video’s stap-voor-stap uitlegt hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren.

Voor meer informatie klik hier

Nieuws Hart voor iedereen