Hart voor iedereen

Luister naar het verhaal van Bas en leer reanimeren

‘Hart voor Iedereen’ is een actie waarbij Bas zijn verhaal verteld in combinatie met een training reanimeren.Als Bas vertelt, raken mensen gemotiveerd. Dat was zo toen het ging over muziek, communicatie, dieren of koffie.
Nu het gaat over het redden van levens, geldt het des te meer.

Dit event met de combinatie van het verhaal van zijn hartstilstand, gevolgd door een effectieve training reanimeren is motiverend en bijzonder. Het boeken van het ‘Hart voor iedereen’- event heeft een prijs, niet omdat iemand geld wil verdienen met een hartstilstand, maar omdat er veel tijd in zit. U betaalt voor de manuren en voor de bijdrage aan de AED-spaarpot.

Een ‘Hart voor iedereen’-event bestaat uit:

  • Een hartenkreet van Bas Westerweel over zijn hartstilstand, zijn redders en zijn doel om zoveel mogelijk mensen te leren reanimeren.
  • Een training door trainers van de Veiligheidspiramide. Zij trainen groepen van maximaal twaalf personen in reanimatie met gebruik van AED (er kunnen meerdere trainingen parallel worden gegeven).
  • Deze training is bedoeld om te leren reanimeren, maar ook om de kennis op te frissen van mensen die al eens hebben leren reanimeren.
  • Iedere deelnemer krijgt toegang tot de ‘Hart voor iedereen’ digitale instructie.

Het ‘Hart voor iedereen’-event voor maximaal 12 personen kost € 1.500,= waarvan € 750,= wordt gestort in de AED-spaarpot.

AED’s redden levens.

Er is geen garantie voor de snelheid waarmee de professionele hulpdiensten aanwezig zijn bij een calamiteit. De aanschaf van een AED kan, tot de hulpdiensten er zijn, uitkomst bieden want elke minuut dat er later gedefibrilleerd wordt, daalt de kans op herstellen van het hartritme met 10%.

Een hartstilstand is één van de meest voorkomende doodsoorzaken in Nederland. In uw omgeving (werk en privé) kan een aanzienlijk aantal mensen een verhoogd risico op een hartstilstand hebben.

‘Hart voor Iedereen’ wil zoveel mogelijk mensen leren om te reanimeren met en zonder AED.

Meer weten?

Graag bespreken we met u uw wensen en de mogelijkheden, zodat we een voorstel op maat kunnen maken. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze site, via info@hartvooriedereen.nl en telefonisch via 085-4868587

Nieuws Hart voor iedereen